Oppussing

Dyptgående kjemikalievask og oppussing av navn/inskripsjon. Dersom gravsteinen har stått i flere år uten regelmessig vask, eller steinens plassering gjør den spesielt utsatt for smuss, kan det være lurt med en profesjonell, dyptgående kjemikalievask. Dette kan vi gjerne utføre. Da blir gravsteinen bragt inn til vårt verksted hvor arbeidet blir utført. Veldig ofte ønsker våre kunder at vi da samtidig pusser opp navn og inskripsjoner. Da påfører vi ny maling for hånd, og steinen fremkommer som ny når den settes tilbake på gravstedet. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette.

Inskripsjoner

Vi tilbyr inskripsjoner av navn på eksisterende gravstein. Det er flere muligheter i forbindelse med inskripsjon av nytt navn. Ønsker du at navnet skal påføres på forsiden under ett eller flere andre navn? Ønsker du å slipe ned forsiden og starte på nytt med samme stein?
Som oftest når vi skal foreta en inskripsjon, blir gravsteinen først syrevasket for å fjerne all smuss og forurensing. Ofte er det et ønske fra kunden at vi samtidig pusser opp tidligere navn på steinen slik at nytt og gammelt navn ser like pene ut.